Sleep & Dream Boxspring Sedna Comfortdealsleepanddreamlogo

De Comfortdeal bestaat uit 2 vlakke Sedna boxsprings met matras, pocketvering of natuurlatex.  (Geen dekmatras) en een keuze uit 3 verschillende typen hoofdborden en bedpoten.  Dit bed kan in verschillende maten en kleuren geleverd worden. De comfortdeal is er vanaf  € 4485,- maat 160/180 breed en 200cm lang.

Deze comfortdeal is leverbaar met gestoffeerde matrassen en dekmatras en electrisch verstelbaar (meerpriis)

De Sedna boxspring is in twee typen leverbaar.  Zie hieronder.  En te combineren met alle Sleep & Dream matrassen.

Meer over Sedna:
De Sedna is een boxspring van Hollandse bodem met een superieure techniek. De actieve 8-slags pocketvering, met 300 veren per m² zorgt voor nog meer vering. Daarnaast zorgt de unieke constructie ervoor dat de veren bijna volledig onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Dit creëert zeer directe en stabiele ondersteuning exact op de plekken waar dit nodig is. De Sedna boxspring is daarnaast uitgerust met een schoudercomfortzone, voor nog meer comfort!

Klik hier voor meer informatie in onze webshop.

Meer over Sedna Dubbel:
Mocht u van mening zijn dat de Sedna nog niet genoeg comfort biedt dan is er de Sedna Double een dubbel geveerde versie van de Sedna. Deze bestaat uit een dubbel pocketveersysteem met wel 600 veren per m². Dit garandeert een nog beter ondersteunend vermogen en ultiem ligcomfort. Onder de door de Sedna al geboden 8-slags pocketvering zit een extra 6-slags pocketvering met een tussenlaag van gelatexeerd paardenhaar. Ook deze boxspring is voorzien van een schoudercomfortzone.

Klik hier voor meer informatie in onze webshop.

Meer over Meilleur:
De Sleep & Dream Meilleur boxspring geeft u het gevoel ‘in’ bed te liggen in plaats van ‘op’ bed te liggen. De 6-slags pocketvering met 175 veren per m² biedt, in combinatie met de schoudercomfortzone, een comfortabele boxspring met uitzonderlijk aanpassend vermogen. De Meilleur geeft daardoor soepel en beweeglijk comfort. De mogelijkheden tot stoffering zijn bij dit type boxspring vrijwel eindeloos. Dit geldt ook voor de hoofd en voetborden die bij de Meilleur boxspring geleverd kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie in onze webshop

Bekijk ook onze andere Boxsprings

Boxspring Jubilee
Boxspring Manhattan
Boxspring Q
Boxspring Capolino
Boxspring Materazzi
Boxspring Inside Out
Boxspring Voque
Boxspring Marie Claire
Boxspring Marie-Antoinette